Maison Bironette
                                 Bed, Breakfast en Brocante in de Belgische Ardennen

Gastenboek

13 berichten op 2 pagina's
Nicole Maas
22-06-18 21:53:52
Een paar dagen ontzettend genoten van de verwennerij bij Maison Bironette.
Thijs en Miranita hebben heel hard gewerkt om van een vervallen schoolgebouw en prachtige plek te maken.
In iedere kamer kijk je je ogen uit, Miranita heeft een perfect gevoel voor styling en Thijs is een geweldige kok.
Een absolute aanrader.
Barbara Vanmechelen
21-05-18 01:18:14
Wat ‘n ongelooflijk mooie plek, prachtig gerenoveerd schoolgebouw, gastvrije en buitengewoon vriendelijke ontvangst,en vooral de gehele inrichting een streling voor het oog! Het lijkt wel n brocante-museum! Alles zo mooi en zorgvuldig gerestaureerd, opgemaakt en smaakvol ingericht. De kamers zijn echte parels, heerlijk bed en voorzien van eigen sanitair en toilet.
Avondeten was heerlijk verzorgd en nadien stond buiten de vuurkorf al klaar met gezellig brandend vuurtje en konden we genieten van de stilte van de prachtige omgeving!
Na een heerlijke nachtrust was het ontbijt de kers op de taart! Wat weten Miranita & Thijs goed hoe ze hun gasten van een rotaal ontbijt kunnen voorzien: verse kom fruitsla, heerlijke yoghurt, vers geperst sinaasappelsap, broodjes, croissantjes, eitjes ( wat je zelf wenst- roerei, ommelet, soppertje, enz...) en uiteraard heerlijk beleg!
Hier komen wij gegarandeerd nog n keer weer!
N Aanrader!
Koenraad Praet
18-05-18 11:50:12
Heel leuke b&b! Alles heel verzorgd en netjes, van het ontbijt tot de kamers. Het oude schoolgebouw is smaakvol ingericht en ligt in een prachtige omgeving. Een aanrader!
Tonen: 5  10   20