Maison Bironette
                                 Bed, Breakfast en Brocante in de Belgische Ardennen

Gastenboek

21 berichten op 5 pagina's
Johan Pickery
17-10-20 23:41:10
Mijn dochter trouwde op 10/10/2020 & wij logeerde in deze prachtige B&B.
Thijs & Miranita zijn prachtige mensen, vriendelijk & behulpzaam!
De kamers zijn zeer uniek ingericht, alles klopt, het hele plaatje...
Het ontbijt is zeer uitgebreid & alles is kakelvers, zelfs het zeer lekker brood wordt door thijs zelf gebakken... We kregen ook bloemen uit hun mooi tuin om onze wagen (de bruidswagen) te versieren...
Wij komen hier zeker nog terug, "SUPER B&B" op een toplokatie!

Bedankt, Johan & Henriette
Katrien Dhont
14-11-19 12:41:47
Wij verbleven 3 dagen in maison bironette met gastvrouw Miranita & gastheer Thijs, zonder Tinus te vergeten , en het werd een SCHITTEREND en onvergetelijk verblijf. Van ontbijt tot avondmaal en lekkere tussendoortjes... alles was perfect ?.
We geven het door aan vrienden en komen zeker nog terug.
Bedankt voor alles,
Katrien&Francis
Joni Van Hoecke
29-09-19 14:22:45
Wij werden dit weekend zeer vriendelijk onthaald en culinair verwend door de zoon Gerben + vriend. Na ons te installeren in de prachtige meisjeskamer werd ons bij aankomst voorgesteld om gezellig plaats te nemen buiten in de overdekte lounge bij het houtvuur. Met een aperitiefje erbij, een knisperend houtvuur met dekentje en het prachtige uitzicht kon onze namiddag alvast relaxed ingezet worden en niet misgaan. Nadien hebben we genoten van onze gezellige kamer met een heerlijk warm bad. ‘S avonds hadden we het diner gereserveerd en dit was helemaal aangepast aan mijn zwangerschap en zeer zeker aan te raden! We kregen Verfijnde gerechtjes met ingrediënten uit hun eigen tuin, een perfecte kruiding en dit in een supergezellige setting. Ook het ontbijt deze ochtend was zeer verzorgd en uitgewerkt met heerlijke details Zoals zelfgemaakt appelsap uit eigen tuin. Wij kijken al uit naar de volgende keer en komen zeker terug!
Arno en Ciska Brouwer-vd Schraaff
14-09-19 20:44:35
Lieve Miranita en Thijs, zojuist thuis aangekomen van een heerlijke week bij jullie. Ontbijt, diner en jullie maison, echt fantastisch. Goede parkeerplekken voor onze motoren. Bedankt voor deze heerlijke dagen en een knuffel voor Tinus. Wat een schat! Groetjes Arno en Ciska
Christel Weyts
27-08-19 13:09:24
Beste Miranita en Thijs, we laten jullie graag weten dat we enorm genoten hebben van ons weekend met onze volwassen kinderen in jullie gezellige huis. We keken onze ogen uit, wat een prachtige verzameling aan mooie artikelen ! Het diner was heerlijk, het ontbijt in het klasje heel smakelijk.
Dank voor de goede zorg en nog heel veel succes mét en plezier in jullie werk. Groetjes aan lieve Tinus.
Tonen: 5  10   20